Winnaars Eindejaarkalender

In december maak je elke dag kans op een prachtige prijs. Via onderstaande link klik je door om te zien of je gewonnen hebt.

Ontdek hier hoe het werkt:

  • Elke kalender heeft een uniek nummer (zie rechts bovenaan op de achterzijde).
  • Op de voorkant zijn er 31 deurtjes, evenveel deurtjes als er dagen in december zijn.
  • Open een deurtje en je ziet de prijzen die je die dag kan winnen.

De prijzen worden aangeboden door kwaliteitszaken. Dit jaar zijn er 244 prijzen voor een totale waarde van meer dan 10.000 euro te winnen.

Wat kan je zoal winnen?

Aankoopbons van 10 tot 500 euro in kwaliteitszaken, een weekendje met een cabrio, een diner in een toprestaurant, lunches, degustaties, een kistje wijn, overnachting met ontbijt in een hotel, een bloemstuk, ticket match en een truitje OHL, een rondleiding in een wijndomein, enzovoort.

De winnende nummers worden geloot op 30 november 2022 om 18 uur onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Patrick Hendrix met standplaats te Leuven en worden in december dag per dag bekend gemaakt op deze website. Een zelfde nummer kan meerdere malen een prijs winnen. Kijk in de lijst hierboven of het unieke nummer van jouw kalender bij de winnende nummers zit.

Heb je een prijs gewonnen?

  • Surf naar www.rotaryclubleuven.org en je klik door op de homepage naar de winnaarspagina.
  • Kijk of je gewonnen hebt.
  • Je prijs kan je afhalen bij de handelaar tot 28 februari 2023. De contactgegevens vind je op de achterzijde van de kalender of klik hier. Neem je kalender mee als bewijs.

Veel succes !