Rotary is beslist iets voor jou, als ook jij je daadwerkelijk wil inzetten voor de gemeenschap en de wereld waarin je leeft, uitkijkt naar boeiende en amicale contacten in een divers en internationaal netwerk ,en morele integriteit hoog in het vaandel voert.

Rotary Club Leuven stelt zich open voor iedereen die in zijn/haar beroep leidinggevend of betekenisvol is, en bovendien een band heeft met de lokale gemeenschap (de stad Leuven en de aangrenzende gemeenten Bertem, Bierbeek, Haacht, Herent, Holsbeek, Lubbeek, Oud-Heverlee of Rotselaar) door er te wonen of te werken. We verwachten wel dat je je uitdrukkelijk bereid toont om intens deel te nemen aan de werking van de club en om je door persoonlijke inzet te engageren voor de gemeenschap.

De club is zeer toegankelijk en transparant. Je vindt de namen van onze leden op deze site. Misschien ken je één of meerdere van hen. Contacteer die gerust en spreek over jouw interesse. Of klik hieronder op de knop. Wij nemen dan contact met je op om jouw kandidatuur te bespreken. Eventueel nodigen we je uit om eens een vergadering van de club bij te wonen. Je merkt dan gelijk of Rotary iets is voor jou.

Je wordt echter niet zomaar lid van Rotary. We houden je kandidatuur grondig tegen het licht. Dat doen we omdat we professionaliteit en morele integriteit hoog inschatten en we ook duidelijke verwachtingen hebben naar persoonlijke inzet. Bovendien koesteren we de onderlinge vriendschap dermate dat we ons er willen van vergewissen dat je in de groep zult passen. Uiteindelijk moet elk lid akkoord gaan met je kandidatuur in een officiële stemming.

Eenmaal je bij Rotary bent, krijg je heel veel terug ! Je maakt er vrienden voor het leven, niet alleen in de lokale club, maar ook in andere clubs overal ter wereld, waar je als Rotariër steeds warm verwelkomd wordt. En je wordt deel van een wereldwijde organisatie die daadwerkelijk het verschil maakt als het aankomt op het helpen van de medemens, zowel op lokaal als op internationaal vlak.

Wij kijken er naar uit je binnenkort te mogen begroeten.