30 november, 2021

Verkoop van eindejaarkalenders is groot succes

De verkoop van eindejaarkalenders is op 30 november afgesloten. Méér dan 3.850 kalenders werden verkocht. Rotariërs en hun partners en zelfs hun kinderen stonden op markten en aan de ingang van supermarkten. Of ze spraken hun netwerk van vrienden, buren, kennissen, zakenrelaties en collega-Rotariërs aan. Het is duidelijk dat brede lagen van de bevolking na 9 edities de eindejaarkalenderactie van Rotary Club Leuven een warm hart toedragen en gul bijdragen aan de ondersteuning van het sociale doel.

Dit jaar gaat de opbrengst hoofdzakelijk naar Buurtwerk ’t Lampeke uit de Ridderstraat in Leuven. Met hun sociale restaurant zorgen ze ervoor dat iedereen toegang krijgt tot een lekkere en gezonde, maar ook betaalbare maaltijd. “Het klinkt misschien ongelooflijk, maar ook in een rijke stad als Leuven leven mensen in precaire situaties”, zegt Rotaryclubvoorzitter Erik Vanderlinden, “en dan helpen wij graag een handje bij de herinrichting van de keuken van dat restaurant”.

De eindejaarkalender is, naast de steun voor het sociaal project, ook een tombola. Elke dag van december zijn er prijzen te winnen, meer dan 150 in totaal. En voor een totale waarde van meer dan €9.000. Klik hier om te kijken of je gewonnen hebt.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.